Özcan’dan aday adaylığı başvurusu

AK Parti’den Edirne Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Önder Özcan, aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2023 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2023 14:43
https://batiekspres.com/

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Edirne Merkez İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Edirne Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Önder Özcan, AK Parti il binasında belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Programa AK Parti İl Başkan Yardımcısı Rasim Özgün, AK Parti Edirne Belediye Başkan aday adayı Önder Özcan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, AK Parti Yönetim Kurulu üyesi Erdi Ertek ve partililer katıldı.

“HAYIRLI OLSUN”

Hayırlı olsun dileklerinde bulunan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Rasim Özgün “Bu kardeşimiz Edirne’mize ve ülkemize hizmet aşkıyla hareket ederek belediye başkanlığına aday adaylığını açıklamak üzere aramızda bulunmaktadır. Şimdiden hayırlı olsun” dedi”

“EKSİĞİ YOK”

Yapılan seçim başvurusunu değerlendiren AK Parti yönetim kurulu üyesi Erdi Ertek, “Önder başkanımız bize başvurusunu yaptı, hiçbir eksiği yok. Zaten beraber çalışmaktan da şeref ve onur duyduğumuz bir abimizdir. Hiçbir eksiği yok. Aday adaylığı şimdiden hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

“EDİRNE’Yİ AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRMAK İÇİN”

Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Merkez İlçe Başkanı Engin Makak “Bugün önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan’ın aday adaylığı açıklamasını yapacaktır. 2024 seçimlerinde Edirne’yi AK belediyecilik ile tanıştırmak için kendisine buradan hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.

“SORUNLAR HİÇ DEĞİŞMEDİ”

Edirne’de 2004 yılından beri sorunların hiç değişmediğini belirten AK Parti Edirne Belediye Başkan aday adayı Önder Özcan ise şöyle konuştu: “Osmanlı’ya bir asır başkentlik yapmış bu şehrimize aday adayı olma şerefine nail oldum. Kendimizi hazır hissettik ve yola koyulduk. Şimdiden hepimiz hakkında hayırlı olmasını temenni ediyorum. 2004 belediye meclis üyeliği zamanımda 2024’e kadar gelen Edirne’mizde seçim döneminde hiçbir şey değişmedi. Hala yolu, kaldırımı, alt yapıyı ve çukurları konuşan bir Edirne ile karşı karşıyayız. Bu Edirne’nin ülkemize ve dünyaya ayıbı olduğu inancındayım. 2004 yılında birinci sıra sorun tuvalet sorunuydu, otopark sorunuydu. 2024 yılına geldik, bu sorunların hiçbir şekilde konuşulamayacağı 10-20 yıllık planla hareket edecek. Planlar yerine hala kırmızı kazaktan bahsettiler, hala asfalttan bahsettiler ve hala Yeniimaret’te çöpünüzü kapınızdan aldık, daha neyinizi yapayım diyen zihniyetle karşı karşıyayız. Allah kısmet ederse el birliği ve güç birliği ile hep birlikte bu zihniyeti, bu kırmızı kazağın saltanatını hep birlikte kaldırmanın inancını taşımaktayız.”

MERT ERİŞKİN