Otobüslerde Bayram ve Mezuniyet Yoğunluğu

Edirne’de Kurban Bayramı dönüşlerinin başlamasıyla otobüs firmalarında hareketlilik başladı. Edirne’de bir otobüs firması yetkilisi Emircan Küçük, bayram dönüşü ve üniversitelerin tatile girmesiyle otobüs firmalarındaki hareketliliğin arttığını söyledi. Küçük, seferlerin yüzde 75-80‘nin dolduğunu aktardı.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2024 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2024 15:41

Edirne'de faaliyet gösteren bir otobüs firması yetkilisi Emircan Küçük, Kurban Bayramı sonrası yaşanan yoğunluk hakkında önemli bilgiler paylaştı. Küçük, Kurban Bayramının başında başlayan yoğunluğun, ek seferler yapılmasını zorunlu kıldığını ve bu seferlerin de dolu gidip geldiğini ifade etti. Küçük "Bayramın başlarında çok yoğunluk oluştu. Ek seferler yapmak zorunda kaldık ve bu seferler de dolu gidip dolu geldi. Ayrıca üniversitelerin kapanıyor olması yoğunluğu daha da artırdı" dedi.

“ARAÇLAR YARI YARIYA DOLDU”

Emircan Küçük, ek seferlerde herhangi bir fiyat değişimi olmadığını, fiyatların normal tarifeli seferlerle aynı olduğunu belirtti. Asıl yoğunluğu Pazar günü bayram tatili dönüşü ve üniversite mezuniyetlerinin bitiminden sonraki günlerde beklediklerini ifade ederek, vatandaşlara biletlerini bir an önce temin etmeleri çağrısında bulundu. Küçük "Araçlar hemen yarıya kadar doldu. Seferlerimizi yüzde 75-80 dolu vaziyette" diyerek, hızlı davranmaları gerektiğini vurguladı.

MERT ERİŞKİN