“Öğretmenlerimizi en içten dileklerimle kutluyorum”

Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir açıklama yaparak, öğretmenlere teşekkür etti. Aktaş, öğretmenlerin toplumun temel taşları olduğunu belirterek, onların fedakarca çalışmalarının önemine vurgu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2023 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2023 17:59

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Aktaş, açıklamasında şunları söyledi: “Bugün, ülkemizin geleceğini şekillendiren, bilgi ve değerlerle donatan öğretmenlerimizin günü. Bu anlamlı günde, fedakarca görev yapan tüm öğretmenlerimizi en içten dileklerimle kutluyorum. Onlar, bilgi ve sevgiyle donattıkları öğrencilerimizin hayatlarında önemli izler bırakıyorlar.

Öğretmenlerimiz, geleceğimizin mimarlarıdır. Çocuklarımıza sadece bilgi vermekle kalmazlar, aynı zamanda onlara doğru değerleri aşılarlar. Bu anlamda, öğretmenlik mesleği kutsal bir görevdir ve bu görevi layıkıyla yerine getiren tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum”

Aktaş, öğretmenlerin sadece akademik bilgi aktarmakla kalmayıp, öğrencilere karakter gelişimi ve sosyal sorumluluk gibi önemli değerleri de aşıladıklarını belirterek, onlara minnettarlık duyduğunu ifade etti.

ERGİN SÖZER