Öğrenciler ile huzurevi sakinlerinden bocce maçı

Edirne Kırkpınar Spor Lisesi, Edirne Huzurevi’ni ziyaret etti. Ziyarette okulun Genç (A) Kız Bocce Takımı ile Huzurevi Bocce Takımı arasında müsabaka gerçekleştirilerek, gençler ile huzurevi sakinleri arasında kaynaşma sağlandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2024 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2024 11:56

Edirne Kırkpınar Spor Lisesi, Edirne Huzurevi’ni ziyaret etti. Spor faaliyetleri yürüten kurumlar arasındaki sportif işbirliğini güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarete okul müdürü Ali Hüner, beden eğitimi öğretmeni Çiğdem Günaydın, okul memuru Turan Şallı ve kız bocce takımı oyuncuları katıldı.

Ziyarette, Edirne Huzurevi’nin çalışmaları hakkında bilgi alınırken; okulun amaçları ve sportif çalışmaları hakkında bilgi verildi. Ziyarette ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon ve Uygulama Yönergesi kapsamında Huzurevi Bocce Takımı ile okulun Genç (A) Kız Bocce Takımı arasında müsabaka gerçekleştirildi. Yapılan müsabakada gençler ile huzurevi sakinleri arasında kaynaşma sağlanırken; misafirperverlikleri için Edirne Huzurevi Müdürlüğü’ne, çalışanlarına ve huzurevi sakinlerine teşekkür edildi.

HABER MERKEZİ