“Müşteri memnuniyeti ön planda”

Edirne’de kadın kuaförlüğü yapan Gökay Özsoy, her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirterek müşterilerinin kuaförden çıktıktan sonraki memnuniyetinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2024 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2024 11:35

Kadın kuaförü Gökay Özsoy, müşterilerinin kuaförden çıktıktan sonraki memnuniyetinin kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Renklendirme ve kesim konularında da kişinin saçına ve yüzüne uygun ne yapılması gerekiyorsa onu yaptıklarını belirten Özsoy, kuaförlükte en önemli detaylardan birinin kadınların kuaförden mutlu ayrılması olduğunu söyledi.

“SAÇINI RAHAT KULLANABİLMESİ ÖNEMLİ”

Müşterilerinin saçlarını günlük yaşantıda da rahat kullanabilmesi gerektiğini belirten Özsoy, "Örneğin burada saçını kestiriyor, fön çekiyoruz, eve gidiyor. Ama önemli olan o ertesi gün o saçı yıkadıktan sonra nasıl şekil vereceği. Biz burada yapılı saç yapmayız. Yaptığım fönle sen eve gittin sonra ne olacak?" diyerek, müşterilerinin günlük yaşamlarında da rahatlıkla bakım yapabilmelerine odaklandıklarını vurguladı.

Müşterilerinin güzelliklerini ortaya çıkarmak için ellerinden geleni yaptıklarını ve her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını ifade eden Özsoy, bu doğrultuda hizmet verdiklerini dile getirdi.

HİLAL PEKER