Modifiye Araç Tutkunları Edirne'de Buluştu

Edirne'de bu yıl ilk kez düzenlenen modifiye araç festivali, iki köprü arasında yaklaşık 500 aracın katılımıyla yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2024 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2024 12:26

Edirne'de Car Meet 22 tarafından bu yıl ilk kez modifiye araç festivali gerçekleştirildi. Tunca Köprüsü'nün yanında yer alan Altunhan otoparkında gerçekleştirilen festivale, Marmara Bölgesi'nden yaklaşık 500 araç katıldı.

Güzellik, basıklık ve desibel yarışmalarının yapıldığı festivalde, modifiye tutkunlarının araçlarına taktırdıkları ses sistemleri yoğun ilgi gördü. Yüzbinlerce lira harcanarak araçlara eklenen ses sistemleri ve yapılan boyamalar kendine hayran bıraktı.

Yarışmalarda dereceye giren araçların sahiplerine plaket ve kupa verildi. Car Meet 22 Derneği Başkanı Mustafa Yavaş, Edirne'de ilk kez böyle bir organizasyona imza attıklarını belirterek, modifiye araç festivalini geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Halka modifiyeyi sevdirmek ve modifiyenin kötü bir şey olmadığını göstermek amacıyla bu festivali gerçekleştirdiklerinin altını çizen Yavaş, "Burada güzel dostluklar pekiştiriyoruz. Marmara Bölgesi'nden gelen yüzlerce dostumuzla güzel vakit geçiriyoruz" dedi. ŞENER URFA