MMO Edirne şubesinden anlamlı ziyaret

TMMOB MMO Edirne Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve önceki dönem başkanları, şubenin merhum kurucu başkanı Ahmet Dereli ve şubenin ilk dönem sekreteri ve oda müdürü merhum Ali Karahan’ın kabirlerini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2024 12:00

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makina Mühendisleri Odası (MMO) Edirne Şubesi 15. Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni dönem görevlerine başlarken Edirne şubesinin merhum kurucu başkanı Ahmet Dereli ve şubenin ilk dönem sekreteri ve oda müdürü merhum Ali Karahan’ın kabirlerini ziyaret etti.

Edirne şubenin geçmiş dönem başkanlarının da yer aldığı anma ziyaretinde, şubenin kurulmasında ve ilk yıllarında emekleri olan yöneticilerine karşı vefa duygularını göstererek örnek oldular. Ziyarete, kurucu ve ilk başkan Ahmet Dereli’nin eşi Nurgün Dereli ve oğlu Emre Dereli, ilk sekreter ve oda müdürü Ali Karahan’ın kızı Çiğdem Karahan eşlik ettiler.

Anma ziyaretini gerçekleştiren yeni yönetim kurulu üyeleri ve geçmiş dönem başkanları, her iki merhum yöneticinin kabrine çiçek ekimleri yaparak ziyareti tamamladılar.

HABER MERKEZİ