Mezun Öğrencilerden Havsa MYO’da Söyleşi Programı

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulunda mezun olan öğrenciler ile söyleşiler programı başladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2024 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2024 14:44

Trakya Üniversitesi (TÜ) Havsa Meslek Yüksekokulunda program kapsamında Lojistik Programı mezunu Fuat Özbulut, Havsa Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile mezuniyet sonrası tecrübelerini paylaştı.

Konu ile ilgili olarak www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Havsa Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan açıklamasında şunlara yer verdi:

“Mezun öğrencilerimizin kariyer yolculuklarını ve elde ettikleri başarıları, şu an eğitim gören öğrencilerimizle paylaşmaları bizim için büyük bir gurur kaynağı. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin motivasyonunu artırmakta ve gelecekte karşılaşacakları zorluklar hakkında farkındalık kazanmalarına yardımcı olmaktadır. Lojistik Programı mezunumuz Fuat Özbulut'un deneyimlerini aktardığı bu söyleşi, öğrencilerimize hem ilham verecek hem de mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmeleri konusunda önemli katkılar sağlayacaktır. Önümüzdeki dönemlerde de benzer etkinliklerle öğrencilerimizi farklı sektörlerden mezunlarımızla buluşturmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle, programımıza katılarak değerli deneyimlerini paylaşan Fuat Özbulut’a ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

ERGİN SÖZER