METEOROLOJİ’DEN KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre 3 Kasım Cuma günü hava nasıl olacak? Yapılan son değerlendirmelere göre gün içinde hava koşulları nasıl olacak?

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2023 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2023 09:22

Yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklıklarının yağışlı hava ile birlikte biraz azalacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın ise güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetlice (30-50 km/saat), yağış alan yerlerde yağış anında ve öğle saatlerinden sonra Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Marmara Bölgesinde ise parçalı yer yer çok bulutlu, rüzgarın öğle saatlerinden sonra güney yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde sis ve pus hadisesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre; bugün Edirne’de sıcaklığın en yüksek 24 derece parçalı bulutlu, Kırklareli’nde 23, Tekirdağ’da ise 24 derece olacağı tahmin ediliyor.

Ayrıca Marmara Bölgesi’nde rüzgarın öğle saatlerinden sonra güney yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde sis ve pus hadisesi bekleniyor.