LİZNAK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Edirne Belediyesi Meclis Üyesi Serkan Liznak’ın oğlu Mehmet Sarp erkekliğe ilk adımını attı. CHP’liler Liznak’ı mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2023 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2023 10:31
https://batiekspres.com/

Uzun yıllar Cumhuriyet Halk Partisinin bir çok kademesinde görev alan halen Edirne Belediye Meclis üyeliği görevini yapan Edirneli iş insanı Serkan Liznak’ın oğlu Mehmet Sarp erkekliğe ilk adımını attı.

Serkan – Fatmak Liznak Oğulları Mehmet Sarp için görkemli bir sünnet töreni düzenledi.

Törene çok sayıda davetli katılırken, bu mutlu gününde Liznak ailesini partililerde yalnız bırakmadı.

Davetlileri kapıda karşılayan Serkan ve Fatma  Liznak, “Oğlumuz Mehmet Sarp’ın ve bizim bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tün yakınlarımıza, partililerimize çok teşekkür ederiz. Herkesi bir arada ve mutlu görmek bizim için duygulandırdı” dedi.

CHP Edirne Milletvekili Baran Yazgan, “CHP Edirne Belediye Meclis üyesi Serkan Liznak ve değerli eşi Fatma Liznak'ın biricik oğulları, Mehmet Sarp Liznak'ın sünnet düğününe katıldık.  Evladımıza sağlıklı ve huzurlu bir gelecek diliyorum” dedi.

Sünnet törenine katılan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Belediye Meclis Üyemiz Serkan Liznak ve Fatma Liznak’ın biricik oğulları Mehmet Sarp’ın sünnet törenine katıldık. Evladımıza sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Samet Kahraman ise “Allah damatlığını da göstermeyi nasip etsin inşallah” dileklerinde bulundu

Törene Milletvekili Baran Yazgan, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Samet Kahraman, Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Reyhan Güzel’in yanı sıra çok sayıda partili, Liznak’ın dost ve yakınları katıldı.

Biz de www.batiekspres.com ailesi olarak Fatma - Serkan Liznak'ı tebrik ederek, Mehmet Sarp'a geçmiş olsun dileklerinde bulunuyoruz.

ARZU ÖZDEMİR