LGS Merkezi Sınavının Giriş Bilgileri Açıklandı

Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak olan sınavın giriş bilgilerinin yayınlandığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2024 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2024 15:04

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, “Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından, 2 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan LGS merkezi sınavının giriş bilgileri yayımlanmıştır. Öğrencilerimizin sınav merkezi, bina, salon ve sıra bilgileri ile sınav tedbirlerine ilişkin tüm bilgilere e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden ulaşmaları mümkündür” dedi.

Fidan, sınav giriş belgelerinin dağıtım süreciyle ilgili de bilgi verdi: “Fotoğraflı Sınav Giriş Belgeleri, okul müdürlüklerimiz tarafından elektronik ortamda alınarak onaylanacak ve öğrencilerimize ulaştırılacaktır. Öğrencilerimizin sınav gününe kadar bu belgeleri temin etmeleri büyük önem arz etmektedir.”

Fidan, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileyerek, sınav sürecinin sorunsuz geçmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirtti.

ERGİN SÖZER