Lavanta Kadın Eğitim Merkezi Açılıyor

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, kadınların eğitimine, üretimine ve dayanışmasına katkı sağlamak amacıyla önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Çorlu Esentepe Mahallesi'nde açılacak olan Lavanta Kadın Eğitim Merkezi, kadınların güçlenmesine destek olacak eğitimler ve atölye programlarıyla dikkat çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2025 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2025 12:26

Başkan Sarıkurt, "Kadınların eğitimine, üretimine ve dayanışmasına değer katmak için yeni bir adım daha atıyoruz" diyerek, merkezin kadınlara yönelik çeşitli destek programlarıyla onların sosyal ve ekonomik hayatta daha aktif rol almasını sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Lavanta Kadın Eğitim Merkezi'nin açılışı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne denk gelecek şekilde gerçekleştirilecek. Başkan Sarıkurt, tüm Çorlu halkını bu özel açılışa davet ederek, "Gelin, geleceği birlikte şekillendirelim, kadınlar güçlendikçe Çorlu güzelleşsin" ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ