KÖYE TEMİZ İÇME SUYU

Edirne’nin Havsa İlçesine bağlı Naipyusuf Köyü’nde tüm içme suyu boruları yenileniyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2023 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2023 12:34
https://batiekspres.com/

Edirne'nin Havsa İlçesi'ne bağlı Naipyusuf Köyü, içme suyu altyapısının güncellenmesi için önemli bir dönüşüm sürecine girdi. Köy halkının sağlıklı içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla, tüm içme suyu borularının yenilenmesi projesi başladı.

Naipyusuf Köyü'nün içme suyu altyapısı, eski ve yetersiz hale gelmiş borular nedeniyle uzun süredir sorunlar yaşamaktaydı. Sorunların çözülmesi ve köy halkının sağlığının korunması için köyün genelindeki içme suyu boruları tamamen yenilenerek modern ve dayanıklı malzemelerle değiştiriliyor.

www.batiekspres.com haber sitesine açıklamalarda bulunan Naipyusuf Köyü Muhtarı Serkan Şahin şunları söyledi: “5 Temmuz 2023 Çarşamba günü itibariyle köyümüzün tüm içme suyu borularını değiştirmeye başlamış bulunduk. Çalışmalarımız devam ederken kesilen içme suları ve kısa bir süre kullanılamayacak köy yolundan dolayı, vatandaşlarımızdan anlayış göstermelerini bekliyorum. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte köyün içme suyu altyapısı güçlenecek ve sağlıklı su temin etmenin yanı sıra köy halkımızın yaşam kalitesi de artacak. Katkılarından dolayı Havsa Kaymakamı İsmail Hakkı Batı ve Edirne İl Özel İdare Tarımsal Hizmetler Müdürü Yusuf Öztürk’e teşekkür ediyorum. Tüm köy halkımıza hayırlı olsun.”

ERGİN SÖZER