Kitap kafede sona gelindi

Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Havsa’da bir süredir yapımı devam eden kitap kafenin sona yaklaştığını söyledi. Balkan, “Kitap kafemizi gençlerin hizmetine sunmak için artık gün sayıyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2024 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2024 14:50

Edirne’nin Havsa ilçesinde bir süredir yapımı devam eden kitap kafenin tamamlanmasına sayılı günler kaldı. Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, kitap kafenin kitaplıkları monte edilip masaların yerleştirildiğini söyledi. Çalışması devam eden işlemlerin ardından kitap kafenin tamamlanacağını aktaran Balkan, “Yeni nesil kitap kafemiz ile öğrencilerimizin ders çalışması daha da keyifli hale gelecek” ifadelerine yer verdi.

Balkan, “Kitap kafemizin tamamlanmasına sayılı günler kaldı. Kitap kafemize geçtiğimiz haftalarda kitaplıları monte ederek masaları yerleştirdik. Bugün de ‘Şehit Öğretmen Halil Hilmi Sakarya Kültür Evi ve Kitap Kafe’nin giriş kapısını monte ettik. İnşallah önümüzdeki günlerde de çalışması devam eden bahçe işlerinin tamamlanmasıyla kitap kafemizi gençlerimizin hizmetine sunacağız. Yeni nesil kitap kafemiz ile öğrencilerimizin ders çalışması daha da keyifli bir hale gelecek. Kitap kafemiz Havsa’mıza ve öğrencilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

MERT ERİŞKİN