Kırkpınar Kupası Yüzme Müsabakaları Davul Zurna ile Başladı

Edirne’de Kırkpınar Kupası Yüzme Müsabakalarının açılış seremonisi Edirne Tarihi Kırkpınar Davul Zurna Ekibi’nin gösterileriyle başladı. Edirne Tarihi Kırkpınar Davul Zurna Ekibi Yaşatma ve Kültür Derneği Başkanı Güray Zurna, “Bugün Kırkpınar Şenlikleri'nin başlangıcı olması nedeniyle buradayız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 17:31

Edirne’de Kırkpınar Kupası Yüzme Müsabakalarının açılış seremonisi Edirne Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Program ilk olarak Edirne Tarihi Kırkpınar Davul Zurna Ekibinin müzik ziyafetiyle başladı. Ardından hakemler ve sporcuların havuz kenarında yürümesi ile devam etti. Seremoniye Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak, Türkiye Yüzme Federasyonu Edirne İl Temsilcisi Ayhan Dinç, Edirne Vali Yardımcısı Ercan Çiçek, vatandaşlar ve sporcular katıldı.

“KIRKPINAR DAVUL ZURNA EKİBİ OLARAK KATKI VERMEK İSTEDİK”

Edirne Tarihi Kırkpınar Davul Zurna Ekibi Yaşatma ve Kültür Derneği Başkanı Güray Zurna, “Öncelikle şu anda yüzme havuzunda bulunan sporcu kardeşlerimize başarılar diliyoruz. 663’üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’mize katılacak olan tüm pehlivanlarımıza başarılar dilerim. Bugün Kırkpınar Şenlikleri'nin başlangıcı olması nedeniyle buradayız. Edirne Tarihi Kırkpınar davul zurna ekibi olarak katkı vermek istedik” dedi.

MERT ERİŞKİN