Kırklareli Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

Kırklareli Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısı, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut başkanlığında gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 09:35

Toplantıda, Trakya Belediyeler Birliği, Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği, Tarihi Kentler Birliği ve Sağlıklı Kentler Birliği'ne asıl ve yedek üye seçimi de gerçekleşti.

İhtisas komisyonlarına havale edilen maddelerin de görüşüldüğü toplantı sonunda, Başkan Bulut bir konuşma yaptı ve şehrin geleceğine yönelik önemli çalışmaların akıbeti ile ilgili hem meclis üyelerini, hem de kamuoyunu bilgilendirdi.

Ankara'da ilgili bakanlıklar ve resmi kurumlarla olan görüşmelerin oldukça yapıcı ve verimli geçtiğini ifaden eden Bulut, Armağan Barajı'ndan şehre su akışının sağlanması, altyapı projelerinin geldiği nokta ve fiilen çalışmaların başlayacağı zaman konusunda detaylı açıklamalar yaptı.

Başkan Bulut ayrıca, meclis üyelerini ve Kırklareli halkını, hem A Milli Futbol Takımımızın 6 Temmuz Cumartesi akşamı Hollanda ile yapacağı karşılaşmayı izlemek için Millet Bahçesi'ne, hem de 7 Temmuz Pazar günü Kırklareli ve Kırklareli Belediyesini ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz 'ı karşılamaya davet etti.

Bir sonraki toplantı 6 Ağustos Salı günü saat 15:00'da yapılacak.

HABER MERKEZİ