KIRBIYIK, ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Vali H. Kürşat Kırbıyık, LGS Sınavı'na giren öğrencilere başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2023 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2023 09:38
https://batiekspres.com/

Edirne Valisi Kürşat Kırbıyık, LGS Sınavı'na giren öğrencilere başarılar dileyerek, “Biliyorum çok emek verdiniz, uzun zaman hazırlandınız ve çaba gösterdiniz. Artık çalışmalarınızın, gayretlerinizin ödülünü almak için son adımı atıyor, LGS sınavına giriyorsunuz. Öncelikle her birinize ayrı ayrı, yürekten başarılar diliyorum. Umarım hepiniz hayallerinizi süsleyen başarıları yakalar, hedeflemiş olduğunuz liselere yerleşirsiniz” dedi.

Kırbıyık, vatandaşlara da seslendi,

Sessizlik çağrısında bulunan Kırbıyık, “Bugün kıymetli evlatlarımız için çok önemli bir gün, bu nedenle sizlerden beklentimiz, istirhamımız, bugünü bir “sessizlik günü” haline getirmenizdir. Özellikle sınav saatlerinde çocuklarımızın konsantrasyonunu bozacak, yüksek sesli aktivitelerden kaçınmamız gerekiyor. Göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ediyorum.

Bizler bu konuda ilgili birimlerimizce gerekli tüm tedbirlerimizi aldık. Bununla birlikte, sınav saatleri öncesinde özellikle sınavın yapılacağı okulların civarında trafik yoğunluğu oluşturmamaya da dikkat etmenizi rica ediyoruz.

Tüm çocuklarımızın, hayallerine giden yolda başarı dolu koskoca bir adım atacaklarına yürekten inanıyor, LGS sınavında tüm evlatlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ