Keşan’da aday sayısı 5’e düştü

CHP Keşan İlçe Örgütünde 30 Aralık günü gerçekleştirilecek önseçim öncesi Belediye Başkan aday adayı Ferudun Tümer, Şenol Yalı lehine aday adaylığından çekildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2023 20:11
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2023 20:11

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Keşan İlçe Örgütü, 30 Aralık Cumartesi günü Belediye Başkan adaylığı ve İl Genel Meclisi Üyeliği adaylığı için önseçim yapacak.

Önseçime iki gün kala Belediye Başkan aday adaylarından Ferudun Tümer, diğer aday adayı Şenol Yalı lehine seçimden çekildi. İlk olarak çekilmeyi sosyal medya hesabından açıklayan Tümer, “Ben değil, Keşan kazansın” dedi.

Tümer’in lehine çekilme kararını değerlendiren Belediye Başkan aday adayı Şenol Yalı; “Biz 6 aday adayı olarak çıktık. Cumartesi günü seçimimiz var. Dün itibariyle görüştük. Zaten daha önceden de birlikte hareket ettiğimiz, birlikte siyaset yaptığımız arkadaşımız. Aynı parti içerisindeyiz, aynı ekip içerisindeyiz. Dün itibariyle oturduk, konuştuk ve benim adıma çekilme kararı aldı. Sosyal medyadan da destek olacağını yayınladı, sahada beraber çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

Keşan’da en son 20 yıl önce önseçim yaşadıklarını belirten Şenol Yalı; “Keşanlılar da merakla bekliyor ve çok heyecanlılar” şeklinde konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK