Keşan Belediyesi'nden İtfaiye Personeline Geçmiş Olsun Mesajı

Keşan Belediyesi, Paşayiğit Mahallesi ile Lalacık Köyü arasında çıkan yangına müdahale eden itfaiye personeli Mehmet Çevik'in dumandan etkilendiğini ve Keşan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 13:34

Belediyeden yapılan açıklamada, Çevik'in sağlık durumunun iyi olduğu ve kendisine geçmiş olsun dileklerinin iletildiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İtfaiye personelimize geçmiş olsun diliyoruz. Paşayiğit Mahallesi ile Lalacık Köyü arasında meydana gelen yangına müdahale eden kahraman itfaiye personelimiz Mehmet Çevik, dumandan etkilendi ve Keşan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Şu an sağlık durumu iyi olan Çevik'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Fedakar itfaiyecilerimize minnettarız.”

Yangın sırasında gösterdikleri özverili çalışmalar nedeniyle itfaiye personeline teşekkür eden Keşan Belediyesi, tüm itfaiyecilerin fedakarlıklarını takdirle karşıladıklarını belirtti. Belediye, yangınlara karşı mücadele eden tüm itfaiye personelinin her zaman yanında olduklarını ifade etti.

HABER MERKEZİ