KENT MEYDANI FİDANLA BULUŞTU

Havsa Kent Meydanı’nda fidan ekimi törenle gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2023 19:01
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2023 19:01
https://batiekspres.com/

Edirne’nin Havsa ilçesinde tamamlanmakta olan Havsa Kent Meydanı’na fidan ekildi. Büyüklerinden miras kalan ağaçların yanına dikilen fidanlara ilk can suyunu Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, oda başkanları ve muhtarlar verdi.

Fidan ekimine Balkan’ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Haluk Savaştürk, CHP ilçe Başkanı Hüseyin Özden, Saadet Partisi İlçe Başkanı Murat Aladağ, Belediye Meclis Üyeleri İlhami Diner ve Sacit Sakarya, Esnaf Odası Başkanı Yıldırım Sain, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Çam, mahalle muhtarları ve Yeni Mahalle Azası Sedat Güney katıldı.

“Havsalılar olarak hep birlikte çalışıyoruz” diyen Havsa Belediye Başkanı Av. Balkan “Kent Meydanını İlçenin geleceğine bırakacağız. Biz bunu partiler üstü gördük ve bütün partiler, oda başkanları ve Havsalılar olarak birlikte fidan ekimini gerçekleştirdik. Bundan 50-60 sene önce büyüklerimiz meydanımızı ağaçlandırarak bize en güzel mirası bırakmaya çalıştıysalar, biz de bugün aynı şeyi el birliği ile yapmaya çalışıyoruz. Gençlerimize ve Gelecek nesillere bırakılacak en büyük miras doğal, sağlıklı ve yaşanabilir bir Havsa olacak inancı ile Havsalılar olarak hep birlikte omuz omuza çalışarak İlçemize hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

MERT ERİŞKİN