KAYMAKAMDAN KURBAN BAĞIŞI

Edirne’nin Süloğlu İlçesi Kaymakamı Özgür Kaya yaklaşan kurban bayramı öncesi kurban bağışını Türkiye Diyanet Vakfı Edirne Şubesi’ne yaptı

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2023 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2023 13:06
https://batiekspres.com/

Süloğlu Kaymakamı Özgür Kaya, Türkiye Diyanet Vakfı'na kurban bağışında bulunarak 2023 yılı Vekaletle Kurban Organizasyonuna destek oldu.

Diyanet işleri başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı'nca "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganı ile organize edilen 2023 yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu devam ediyor.

Diyanet işleri başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı'nca "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" kampanyasına ilk bağışı Edirne Valisi H. Kürşat Kıybıyık yapmıştı. Ardından kurum müdürleri de bağışta bulunmaya devam etmişti.

son olarak Edirne'nin Süloğlu İlçesi Kaymakamı Özgür Kaya kurban bağışını Diyanet işleri başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı emanet etti.

Süloğlu İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Süloğlu Şube Başkanı İsa Demirkaynak, Kaymakam Özgür Kaya'yı makamında ziyaret ederek, kurbanlarını Türkiye Diyanet Vakfı Süloğlu şubesine olarak kabul etti.

Kaymakam Kaya Türkiye Diyanet Vakfı tarafından gerçekleştirilen Vekalet ile Kurban Organizasyonu çalışmalarında İlçe Müftüsü İsa Demirkaynak'a başarılar diledi.

ARZU ÖZDEMİR