Karne alan çocukların adresi Saraçlar oldu

Edirne’de karne sevinci yaşayan çocuklar aileleriyle birlikte Saraçlar Caddesi’ne akın etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2024 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2024 17:11

Edirne'de, 2023-2024 eğitim-öğretim döneminin ilk karnelerini alan çocuklar, büyük bir sevinçle Saraçlar Caddesi'nde doyasıya eğlendi.

Karnelerini alan öğrenciler, aileleriyle birlikte caddeyi renklendirdi. Saraçlar Caddesi'nde bir araya gelen çocuklar, klarnet çalan sokak müzisyeninin melodilerine eşlik ederek, ellerindeki rengarenk balonlarla neşeli bir atmosfer oluşturdular. Aileler, çocuklarının başarılarına ortak olmanın mutluluğunu yaşarken, çocuklar da birbirleriyle eğlenceli anılar biriktirdi.

Çocuklarını gezmeye çıkaran bir veli, havanın da güzel olmasını fırsat bildiğini söyleyerek şöyle konuştu: “Çocuklarımızın 3’ü de karnesini aldı ve çocuklarımızı gezdirmeye getirdik. Çocuklarımız biraz mutlu olsunlar. Şansa da bugün Edirne’nin havası çok güzel, iyi ki de bugün güzelmiş. Çocuklarımız eğlensin diye onların gönüllerini yapıyoruz. Yeter ki sağlık, huzur olsun inşallah. Hep bugünleri görelim. Ülkece, milletçe güzel anlar olsun çocuklarımıza. Zaten bu ülkede herkes çocuklar için uğraşıyor. Güzel bir dünya olsun ki, güzel huzurla yaşasınlar. Karnelerimiz çok güzel. Ablamız 8 yaşında, diğer küçüğümüz anaokulunda. Diğer çocuğumuzun da ana okulu karnemiz çok güzel. İnşallah güzel günler görsünler.”

MERT ERİŞKİN