Kabak lifli sabuna talep arttı

Edirne’de aktar Gökhan Baraz, son dönemde kabak lifli sabun çeşitlerine talebin arttığını belirterek “Kabak lifli sabun çeşitli doğal peeling özelliği dolayısıyla çok tercih ediliyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 16:55

Edirne'nin en eski aktarı Gökhan Baraz, son zamanlarda kabak lifli sabunların talebinin hızla arttığını dile getirdi. Baraz, yaptığı açıklamada, kabak lifli sabunun doğal peeling özelliğinin yanı sıra birçok avantaja sahip olduğunu söyleyerek doğal bileşenlerle üretilen bu sabun türünün, cilt için nazik bir temizlik ve yenileyici bir etki sağladığını belirtti.

Baraz, bu özellikleriyle kabak lifli sabunun, özellikle peeling etkisi arayan ve doğal ürünlere ilgi duyan kişiler tarafından tercih edildiğini söyledi.

“DOĞAL ÜRÜNLERE İLGİ DUYAN KİŞİLER TARAFINDAN TALEP ARTTI”

Baraz, doğal ürünlere ilgi duyan vatandaşlar tarafından talebin arttığını belirterek; “Kabak lifli pirinçli sabun leke giderici ve cilt tonunu beyazlatıcı özelliği ile biliniyor. Keçi sütlü olan ise hücre yenileyici özelliği açısından zengin. Lifli olan kısmını haftada bir kere diğer sabun olan kısmını ise her sabah kullanabilirler. Özellikle peeling etkisi arayan ve doğal ürünlere ilgi duyan kişiler tarafından talep arttı. Kabak lifinin cilde faydaları da biliniyor. Nazik bir temizlik ve yenileyici bir etki sağladığını söylemek mümkün. Satışlar son dönemde artmış durumda” diye konuştu.

HİLAL PEKER