Judo şampiyonasına zeybekli açılış

Edirne’de 3. Uluslararası Judo Şampiyonası açılış töreni yoğun katılımla gerçekleşti. Açılış töreninde solo zeybek gösterisi dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2023 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2023 16:27
https://batiekspres.com/

Türkiye Judo Federasyonu Başkanlığı Edirne İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Edirne’nin işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü kutlamaları kapsamında 3. Uluslararası Edirne Açık Judo Şampiyonası açılış töreni gerçekleştirildi.

Tören ilk olarak bayrak geçişi ve açılış seremonisi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı, Edirne Gençlik ve Spor Müdürlüğü personeli İsmail Cihan Çokkaş’ın solo zeybek gösterileri ile devam etti. Programda konuşan Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Uysal, “İnşallah ileride bulunan olimpiyatlarda Avrupa ve dünya şampiyonalarında güreşecek sporcular çıkar” dedi.

“JUDOYA YAKIŞAN MAÇLARIN ÇIKMASINI UMUYORUM”

Organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirten Uysal, “Böyle güzel bir organizasyon gerçekleştirdikleri için Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne çalışanlarına böyle güzel ortamda, böyle güzel bir turnuva gerçekleştirdikleri için judoculara, antrenörlere ayrıca teşekkür ediyorum. Umarım judoya yakışan güzel maçlar olur. İnşallah İleride bulunan olimpiyatlarda Avrupa ve dünya şampiyonalarında güreşecek sporcular çıkar” ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN