İYİ Partili Akalın'ndan Edirne'deki Eyleme Destek Mesajı

CHP Edirne Milletvekilleri Ediz Ün ve Ahmet Baran Yazgan'ın ardından İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın da Edirne'de sokak hayvanları için düzenlenen eyleme mesaj göndererek destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2024 22:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2024 22:05

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekilleri Ediz Ün ve Ahmet Baran Yazgan'ın ardından İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın da Edirne'de sokak hayvanlarına yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifine karşı düzenlenen eyleme destek verdi.

Akalın, eyleme destek mesajını yazılı olarak iletirken; Edirne Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve Edirne Bir El Bin Nefes Derneği Başkanı Yağmur Islattı Aydın, Akalın'ın mesajını okudu.

Edirne Kent Konseyi, Hayvan Hakları Çalışma Grubu ve kentteki sokak hayvanlarıyla ilgili derneklerin bugün düzenlediği yürüyüş, basın açıklaması ve oturma eylemine destek veren

Akalın, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"İYİ Parti olarak komisyonda olduğu gibi meclis genel kurulunda da yasaya karşı mücadelemiz devam ediyor. Kıymetli Edirneli hemşerilerimin, sessiz dostlarımızın sesi ve sokak hayvanlarının hak ettiği saygıyı ve sevgiyi görmeleri adına verdiği bu mücadelede yanında olduğumu belirtmek isterim. Yaptığınız işin ne kadar değerli olduğunu biliyor ve sizi tüm kalbimle destekliyorum. Selam ve saygılarımla."

UĞUR AKAGÜNDÜZ