İşte Kırkpınar’da Başpehlivanlık 2’nci Tur Eşleşmeleri

Edirne’de Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlık 2’nci tur müsabakaları belli oldu. 32 başpehlivanın rakibi belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 15:41

Edirne’de bu yıl 663’üncüsü düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlık 2’nci tur müsabakalarının kura çekimi gerçekleştirildi.

Er Meydanı’nda düzenlenen kura çekimine 4 torbada toplam 32 başpehlivan katıldı.

Birinci torbada Orhan Okulu, Ali Gürbüz, Hüseyin Gümüşalan, Serhat Gökmen, Yusuf Can Zeybek, İsmail Balaban, İsmail Koç, Serdar Yıldırım;

İkinci torbada Mustafa Batu, Mehmet Yeşil Yeşil, Ertuğrul Dağdeviren, Nedim Gürel, Mustafa Taş, Fatih Atlı, Ali İhsan Batmaz, Enes Doğan;

Üçüncü torbada Mustafa Doğan Özkaya, Osman Kan, Osman Aynur, Süleyman Başar, Turan Balaban, Mustafa Arslan, Furkan Durmuş Altın, Yıldıray Akın;

Dördüncü torbada ise Faruk Akkoyun, Hamza Özkaradeniz, Kürşat Korkmaz, Seçkin Duman, Hasan Cengiz, Feyzullah Aktürk, Recep Taslak, Yunus Emre Yaman yer aldı.

Birinci torba ile dördüncü torba, ikinci torba ile üçüncü torbadaki başpehlivanların karşılaşacağı güreşler öncesi eşleşmeler belli oldu.

Kura çekiminin ardından açıklanan sonuçlara göre; Serdar Yıldırım ile Feyzullah Aktürk, İsmail Koç ile Recep Taslak, Hüseyin Gümüşalan ile Seçkin Duman, Orhan Okulu ile Faruk Akkoyun, Yusuf Can Zeybek ile Kürşat Korkmaz, Serhat Gökmen ile Hasan Cengiz, İsmail Balaban ile Hamza Özkaradeniz, Ali Gürbüz ile Yunus Emre Yaman, Mustafa Batu ile Süleyman Başar, Fatih Atlı ile Yıldıray Akın, Ali İhsan Batmaz ile Osman Kan, Ertuğrul Dağdeviren ile Furkan Durmuş Altın, Nedim Gürel ile Mustafa Arslan, Mehmet Yeşil Yeşil ile Mustafa Doğan Özkaya, Enes Doğan ile Osman Aynur, Mustafa Taş ile Turan Balaban eşleştiler.

UĞUR AKAGÜNDÜZ