İpsala Belediyesi'nden Atılan İşçiler Eylem İçin Eylem

DİSK Genel - İş İpsala Belediyesi Baş Temsilcisi Gökhan Atlı ve Temsilci Ümit Şahin, İpsala Belediyesi'nden çıkarılan işçiler için yarın İpsala Belediyesi önünde eylem ve basın açıklaması yapılacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 13:02

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel - İş Trakya Şubesi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından İpsala Belediyesi'nden çıkarılan işçilerin haklarını savunmak için eylem ve basın açıklaması düzenleneceğini duyurdu.

DİSK Genel İş İpsala Belediyesi Baş Temsilcisi Gökhan Atlı ve Temsilci Ümit Şahin yaptıkları açıklamada, İpsala Belediyesi'nden çıkarılan 117 şirket işçisi, 2 kadrolu işçi olmak üzere toplam 119 işçinin haklarını aramak adına 10 Temmuz 2024 Çarşamba günü saat 11.00'de İpsala Belediyesi önünde basın açıklaması ve eylem yapılacağını açıkladı.

Atlı ve Şahin, ortak gerçekleştirdikleri açıklamada; "İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman tarafından haksız yere, hiçbir sebep gösterilmeden çıkarılan 119 işçinin hakkını aramak için meydana iniyoruz. Amacımız kimseyi karalamak, kötülemek değil; sadece biz işçilerin hakkını aramak için belediye yönetiminin bir an önce mağdur edilen işçileri işlerine geri döndürmesini istiyoruz. Evlerine, çocuklarına ekmek götüren kadın, erkek işçilerimizin mağduriyetini giderilmesi için yarın yapılacak eylem ve basın açıklamasına tüm İpsala halkının sahip çıkarak katılmasını bekliyoruz" dedi.

HABER MERKEZİ