İki aday adayı tek fotoğraf

CHP Edirne Belediye Başkan aday adayları Şükrü Ciravoğlu ve Filiz Gencan Akın, ADD Edirne Şubesi’ni ziyaret ettiler. Ziyarette karşılaşan 2 aday adayı birlikte fotoğraf çektirirken, ADD Şube Başkanı Celil Özcan; “CHP Edirne Belediye Başkan aday adayları, Atatürk çatısı altında burada bulundular” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2024 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2024 18:02

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Örgütü tarafından 4 Şubat 2024 Pazar günü düzenlenecek ön seçim öncesi Edirne Belediye Başkan aday adayları ziyaret programlarına devam ediyor.

CHP Edirne Belediye Başkan aday adayları Şükrü Ciravoğlu ve Filiz Gencan Akın, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Edirne Şubesi’ni ziyaret etti. ADD Edirne Şubesi’nin gazeteci yazar Uğur Mumcu ile Prof. Dr. Muammer Aksoy’un katledildiği tarihlerin arasında ilan edilen Adalet ve Demokrasi Haftası kapsamında düzenlediği program öncesi Şube Yönetim Kurulu Başkanı Celil Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Ciravoğlu ve Akın, birlikte fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

“ATATÜRK ÇATISI ALTINDA BURADA BULUNDULAR”

Ziyarette bir araya gelen 2 aday adayı selamlaşırken; hoş sohbet içinde geçen ziyaret nedeniyle Şube Başkanı Özcan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ettiler. Şube Başkanı Özcan da Ciravoğlu ve Akın’a ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek; “CHP Edirne Belediye Başkan aday adayları, Atatürk çatısı altında burada bulundular. Bu acı günde bizimle birlikte oldular. Bu bir başlangıç olsun. Birleşmek için de bir başlangıç olsun. Aday adaylarımızdan Sayın Filiz Gencan Akın ve Sayın Şükrü Ciravoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Atatürk’ün gösterdiği yol, ilke ve devrimleri bütün çözümsüz gibi görülen durumların tek çaresidir” dedi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ