“İÇİNİZDEKİ İNANCI HİÇBİR ZAMAN KAYBETMEYİN”

Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, KPSS sınavına girenlere seslenerek “İçinizdeki inancı hiçbir zaman kaybetmeyin” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2023 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2023 15:29
https://batiekspres.com/

Bugün gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) nedeniyle Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, tüm adaylara içtenlikle başarılar dileyerek destek mesajı verdi.

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Balkan, önemli bir dönüm noktası olan KPSS'ye girecek olan tüm adayların yanında olduklarını belirterek, "Bugün yapılacak olan KPSS, birçok insanımız için önemli bir fırsat sunacak ve istihdam oluşturacak. Bu kapsamda, sınavın ilimize, ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.

Gençlerin ve adayların heyecanını paylaşan Başkan Balkan, "Kardeşlerimizin bu süreçte gösterdikleri azim ve gayret, geleceğe olan güvenimizi arttırıyor. KPSS, sadece bir sınav değil, aynı zamanda hayallerin peşinden koşma cesaretini gösterdiğiniz bir adım. Her birinizin başarıları, toplumumuzun ve ülkemizin geleceği için büyük önem taşıyor." şeklinde konuştu.

Başkan Aydın Balkan, tüm adaylara hitaben şunları ekledi: "Sevgili gençler, sizlerin gücü ve potansiyeli bizleri gururlandırıyor. Sınavda göstereceğiniz performans, geleceğin mimarları olarak sizleri bekleyen muhteşem fırsatları şekillendirecek. İçinizdeki inancı hiçbir zaman kaybetmeyin ve her zaman başarıya odaklanın. Sınavda göstereceğiniz başarılarla hem kendinize hem de ülkemize katkı sağlayacaksınız. Hepinizi gönülden destekliyor, başarılarınızın daim olmasını temenni ediyorum.”

ERGİN SÖZER