İba, ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, ziyaretlerini sürdürüyor. İba, geçmiş dönem il başkanları, milletvekilleri ve belediye başkanlarını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2024 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2024 10:34

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, geçmiş dönem İl Başkanı Av. Müjdat Kahve, geçmiş dönem İl Başkanı Av. Yasemin Önalan, 25. Dönem AK Parti Edirne Milletvekili Şemsettin Emir, Geçmiş dönem Edirne Belediye Başkanı Güngör Mazlum, geçmiş dönem İl Başkanı Av. Koray Uymaz, geçmiş dönem İl Başkanı Av. Ayhan Demir, geçmiş dönem İl Başkanı İlyas Akmeşe, Kurucu İl Başkanı Recai Koçaşlı ve eşi İl Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Kocaşlı’yı ziyaret etti.

Gerçekleştirdiği ziyaretler ile ilgili konuşan İba, “Geçmiş dönem İl Başkanımız Av. Müjdat Kahve’yi ofisinde ziyaret ettik. Güzel sohbetleri ve nazik ev sahipliği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Geçmiş dönem İl Başkanımız Av. Yasemin Önalan’ı ofisinde ziyaret ettik. Güzel sohbetleri ve nazik ev sahipliği için kendisine çok teşekkür ediyorum. 25. Dönem AK Parti Edirne Milletvekilimiz Şemsettin Emir’i Saray Mutfağı işletmesinde ziyaret ettik. Güzel sohbetleri ve nazik ev sahipliği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Geçmiş dönem Edirne Belediye Başkanımız Güngör Mazlum’u ziyaret ettik; şehrimizle ilgili istişarelerde bulunduk. Kendisine nazik ev sahipliği ve verimli sohbeti için teşekkür ediyorum. Geçmiş dönem İl Başkanımız Av. Koray Uymaz’ı ofisinde ziyaret ettik. Güzel sohbetleri ve nazik ev sahipliği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Geçmiş dönem İl Başkanımız Av. Ayhan Demir’i ofisinde ziyaret ettik. Güzel sohbetleri ve nazik ev sahipliği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Geçmiş dönem İl Başkanımız İlyas Akmeşe’yi ofisinde ziyaret ettik. Güzel sohbetleri ve nazik ev sahipliği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Kurucu İl Başkanımız Recai Kocașlı ve eşi İl Yönetim Kurulu Üyemiz Hatice Koçaşlı Hanımefendi'yi evlerinde ziyaret ettik. Recai Abimizle ve Hatice Ablamızla güne keyifle başladık. Güzel sohbetleri, ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ