İba vatandaşları evlerinde ziyaret etti

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 1. Murat, Barutluk ve Fatih mahallelerindeki vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2023 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2023 14:19
https://batiekspres.com/

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Edirne İl Başkanı Belgin İba, ‘Hane Hane Edirne’ programı kapsamında 1. Murat, Barutluk ve Fatih mahallelerinde yaşayan vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Vatandaşlarla iç içe olmanın ve onların duyulmamış seslerine kulak vermenin en büyük hedefleri olduğunu belirten İba, ‘Hane Hane Edirne’ programları çerçevesinde hiçbir kapıyı çalmadan ve hiçbir eli sıkmadan geri dönmeyeceklerini ifade etti.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Hane Hane Edirne’ programlarının devam ettiğini açıklayan İba, her bir vatandaşa ulaşarak sorunlarını dinlemek için gece gündüz demeden planlama ve çalışma yapacaklarını söyledi. İlk ziyaretlerini 1. Murat, Barutluk ve Fatih mahallelerinde gerçekleştiren İba, vatandaşların sıcak ilgisi ve karşılamalarının kendilerine enerji ve güç verdiğini belirtti.

“ZİYARETLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Edirne'nin ve vatandaşların hak ettikleri hizmete kavuşmalarının amaçları olduğunu vurgulayan İba; "Bizleri misafir gibi değil, ailelerinden biri gibi karşılayan tüm hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. Onların teveccühü ve sıcak ilgileri, bize enerji ve güç veriyor. ‘Hane Hane Edirne’ diyerek çıktığımız bu yolda çalışma ve ziyaretlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

HABER MERKEZİ