İba’dan Süloğlu’na ziyaret

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe ziyaretlerine de başlayan İba, Süloğlu ilçesinde vatandaşlarla buluşarak destek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2024 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2024 09:29

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hep Birlikte Edirne sloganıyla yola çıkan İba, vatandaşların taleplerini dinleyerek not alıyor.

“ZİRAATÇİLERİMİZİ DESTEKLEMEK ÖNCELİKLİ AMAÇLARIMIZDAN”

İlk ziyaretini Süt Üreticileri Birliğine yapan İba, “Edirne Merkez İlçe ve Süloğlu Süt Üreticileri Birliği (SÜTÜB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Suiçmez'i ve birlik yönetimini ziyaret ettik. Edirne’mizin üreticiler için, üreticilerimizin de şehrimiz için önemi büyük. Tüm ülkeye ve hatta yurt dışına üretim yapan yetiştiricilerimizi, ziraatçilerimizi desteklemek öncelikli amaçlarımızdan. Destekleri ve bizlere olan güvenleri için yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

“EDİRNE’MİZ İÇİN TEK YÜREK VE ORTAK AMAÇLA ÇALIŞIYORUZ”

Süloğlu ilçesinde vatandaşlarla buluşan İba, “Bugün Süloğlu ilçemizdeyiz. Cumhur İttifakı Süloğlu Belediye Başkan Adayımız Halil Özgüven ile birlikte Süloğlulu hemşehrilerimize seslendik. Desteklerini istedik. Cumhur İttifakı olarak; Edirne’miz için tek yürek ve ortak amaçla çalışıyoruz: Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan vatanımızın, milletimizin bütünlüğü; Edirne’mizin hak ettiği güzelliklere ve değere kavuşması” şeklinde konuştu.

“EKSİK OLMAYIN”

Süloğlu ilçesinde kahvehaneleri ziyaret eden İba, “Süloğu ilçemizin esnafını ve kahvehanelerini ziyaret ettik. İlçe sakini hemşehrilerimizle hasret giderdik. Her ilçemiz gibi burayı da çok sık ziyaret ediyor ve bizlere her zaman moral ve güç veren değerli hemşehrilerimizle sohbet ediyoruz. Eksik olmasınlar” ifadelerine yer verdi.

“SABIRLAR DİLİYORUM”

Cenaze törenine katılan İba, “AK Parti Süloğlu İlçe Başkanımız Şaban Toprak’ın kıymetli annesi Şefiye Toprak’ı Taşlısekban Köyü’nden son yolculuğuna dualarla uğurladık. Merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah” diye konuştu.

“HERKESİN SESİNİ DUYMAYA VE DUYURMAYA DEVAM”

T.C. Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) Edirne Başmüdürü Mustafa Telat Akalın ile bir araya gelen İba, “Edirne Başmüdürü Mustafa Telat Akalın ve Müdürlük personeli hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Vatandaşlarımızla sohbet ettik. Edirne’miz için, herkesin sesini duymaya ve duyurmaya devam” dedi.

“GÜZEL KARŞILAMALARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Türk Telekom Edirne Şubesi’ni ziyaret eden İba, “Türk Telekom Edirne İl Müdürü Serdar Murat Gün ve Müdürlüğümüzde çalışan değerli hemşehrilerimizi ziyaret ederek hatırlarını sorduk. Güzel yürekleri ve güzel karşılamaları için hepsine çok teşekkürler” şeklinde konuştu

“HEMŞEHRİLERİMİZİN SESİNE KULAK VERMEK DAİMİ VAZİFEMİZ”

Vakıf İş Hanı’ndaki dış dükkanları ziyaret eden İba, “Vakıf İş Hanı’nın dış dükkanlarını, Murat Turgut Caddesi ve Fuzuli Caddesi'ndeki esnafımızı ziyaret ettik. Hatırlarını sormak, bizlerden beklentilerini, Yeni Edirne’ye dair umutlarını duymak sadece bugünün değil, bundan sonra da her günümüzün en önemli işlerindendir. Hemşehrilerimizin sesini duymak ve bu sese kulak vermek daimî vazifemizdir” ifadelerine yer verdi.

“DERNEKLERİMİZİN İHTİYAÇLARINI ÖNEMSİYORUZ”

Edirne Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden İba, “Edirne Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fevzi Erşahin ve Dernek yönetimiyle bir araya geldik. Sivil Toplum Kuruluşlarımızın faaliyetlerini destekleyecek çok önemli projelerle geliyoruz. Hemşehri derneklerimizin ihtiyaçlarını önemsiyoruz” diye konuştu.

İBA’DAN ÇAY MOLASI

Program bitişi gençlerle çay molası veren İba şöyle konuştu: “Yoğun geçen programımızın ardından gençlerimizle Boston Cafede çaylarımızı içtik; ayrıca vatandaşlarımızla sohbet ettik. Gençlik Merkezlerimizin planları hazır. Gençlerimiz için sanat merkezlerimizin, yeşil alanlarımızın, bisiklet yollarımızın, spor merkezlerimizin projeleri hazır. Burs projemiz, istihdam ve teknoloji projelerimiz hazır. Kısacası, Edirne’miz için, gençlerimiz için biz hazırız.”

HABER MERKEZİ