“Her vatandaşa ulaşana kadar ziyaretlere devam”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. İba, ziyaretlerin süreceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2024 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2024 14:07

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. İba, Abdurrahman Mahallesi, Meydan Mahallesi ve Fatih Mahallesi’nde vatandaşların evine misafir oldu.

“ÇOCUKLAR GECEMİZİ AYDINLATTI”

İlk olarak Abdurrahman Mahallesi’nde Arzu ve Hamdi Bayır çiftinin evine misafir olan İba, “Abdurrahman Mahallesi’nden hemşehrilerimiz Arzu ve Hamdi Bayır çiftinin hanelerine konuk olduk. Geleceğimizin parlak yüzleri güzel çocuklarımızla gecemiz aydınlandı. Verdikleri destek ve gönül birlikleri için her birine teşekkür ediyorum” dedi.

“BU ŞEHRE BERABER SAHİP ÇIKACAĞIZ”

İba “Bir şehri şehir yapan, kadınların ve çocukların sesidir. Edirne’mizin geleceğini şekillendirirken kadınlarımızın seslerini daha çok duyacak, bu şehre hep beraber sahip çıkacağız. Meydan Mahallesi sakinlerinden hemşehrilerimiz, Oya ve Özgür Vardar çiftinin hanelerine konuk olduk. Samimiyetleri ve destekleri için yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“BU YOLDA HEP BİRLİKTEYİZ”

Bu yolda vatandaşlarla hep birlikte olduğuna değinen İba, “Bu akşamın son ziyareti olarak, Fatih Mahallesi’nde ikamet eden hemşehrimiz Sevil Erdem’in hanesine konuk olduk. Tek tek, her bir hemşehrime ulaşana dek ziyaretlere devam. Bizim yolumuz, sizlerin gönüllerine uzanan bir yol. Bu yolda, hep birlikteyiz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ