“Hepimizin gönlünde, bu şehrin layık olduğu hizmet var”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 'Hane Hane Edirne' programı ziyaretleri çerçevesinde vatandaşların evlerine konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2024 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2024 10:37

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 'Hane Hane Edirne' programı ziyaretlerini sürdürüyor. İba, Fatih Mahallesi, Yeni Toki ve Şükrüpaşa Mahallesi’nde vatandaşların evlerini ziyaret etti.

“BU GÜZEL ŞEHRİ GELİŞTİRECEĞİZ”

İlk ziyaretini Fatih Mahallesi’nde yapan İba, “Fatih Mahallesi’nden Fadliye Erküvün Hanfendi’nin daveti üzerine hanesine konuk olduk, komşuları ve ahbaplarının da katılımıyla çok keyifli, bol sohbetli ve neşeli bir akşam geçirdik. Evlatlarımız için, kadınlarımız için, yaşlılarımız, esnafımız, iş insanlarımız, işçimiz, memurumuz için, tüm Edirne için, bu güzel şehri, kol kola, gönül gönüle büyütüp geliştireceğiz” dedi.

“DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bir sonraki ziyaretinde Yeni Toki’ye giden İba, “Edirne Yeni TOKİ’de Sedef Akarsu Ceylan Hanımın davetiyle günlerine katıldık. Keyifli sohbetleri, yürekten destekleri için her birine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“GÖNLÜMÜZDEN GEÇENLERİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Son olarak Şükrüpaşa Mahallesi’ni ziyaret eden İba, “Bugün son olarak Şükrüpaşa Mahallesi’ndeydik. Hemşehrimiz Elif Mısırlı’nın hanesine konuk olduk; hepimizin arzu duyduğu, hayal ettiği, hak ettiği Edirne’yi konuştuk. Hepimizin gönlünde, bu şehrin layık olduğu hizmet var. Bu şehre ve bu güzel insanlara hizmetkar olmak için çıktığımız bu yolda, gönlünüzden geçenleri bir bir gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ