“Hemşerilerimize beş yılın hesabını veriyoruz”

Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan Meclis üyesi adayları ile beraber Yeni Mahalle ve Hacı Gazi Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 12:03

Kapı kapı gezip vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Balkan 5 yıllık hizmet yaptığı süre boyunca gerçekleştirdiği projelerin ve hizmetlerin yer aldığı kitabı vatandaşlara hediye ederek beş yıl daha Belediye Başkanlığı görevine talip olduğunu belirtti ve parti ayırmaksızın herkesten destek beklediğini söyledi.

Vatandaşların beş yıllık hizmet süresi boyunca yapılan hizmetlerden memnun olduğunu söylemelerinin kendisini mutlu ettiğini belirten Başkan Balkan www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Hemşerilerimize beş yılın hesabını veriyoruz. Hacı Gazi mahallemizde Meclis üyesi adaylarımız ile birlikte vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Beş yıllık hizmet süresince gerçekleştirdiğimiz projelerimizi ve hizmetlerimizi içeren kitabımızı da hediye ettik. Bu süre zarfında yaptıklarımızın vatandaşlarımız tarafından takdir edilmesi bizleri mutlu ediyor. Belediye Başkanlığı görevine bir kez daha talibim. Havsamız için tüm vatandaşlarımızın desteğine talibim."

ERGİN SÖZER