“Havsa’ya hizmet için buradayız”

CHP Havsa Belediye Başkan adayı Hüseyin Özden, Cumartesi Pazarı’nda ve Yeni Mahalle Spor Kulübü’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 18:14

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa Belediye Başkan adayı Hüseyin Özden ve heyeti, Cumartesi günü kurulan meyve-sebze pazarı ve Yeni Mahalle Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Özden, “Havsa’yı daha güzel bir geleceğe taşımak için çalışacağız” dedi.

“FİKİRLERİNİZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ”

Özden, “CHP Havsa Belediye Başkan adayı olarak, sizlerin güvenini kazanmak ve Havsa'yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için buradayım. Bugün Cumartesi Pazarı'nda ve Yeni Mahalle Spor Kulübü’nde vatandaşlarımızla buluştuk. Vatandaşlarımızın fikirleri ve düşünceleri bizim için çok değerli. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek, Havsa'yı daha güzel bir geleceğe taşımak için çalışacağımızdan emin olabilirsiniz. Sizlerin desteğiyle, Havsa'yı daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha huzurlu bir hale getireceğiz. Bu seçimde bize destek vererek, Havsa'nın geleceğine ortak olacağınızı umuyorum” ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN