Havsa Spor'da Yönetim Değişti

Havsa Spor'da büyük bir değişim yaşandı. Kulübün eski başkanı İlhami Diner'in ardından yapılan genel kurulda, Mehmet Güven yeni başkan olarak seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2024 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2024 16:18

Havsa Spor’un yapılan genel kurulunda eski başkan İlhami Diner’in yerine başkanlık görevine Mehmet Güven getirildi. Güven www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada, Havsa Spor'u Süper Amatör Ligine çıkarma hedefiyle canla başla çalışacaklarını belirtti.

Güven, “Kulübümüzü daha üst seviyelere taşımak için büyük bir azim ve kararlılıkla çalışacağız. Yönetim olarak, oyuncularımızın ve teknik ekibimizin her zaman yanında olacağız. Birlik ve beraberlik içinde, taraftarlarımızın da desteğiyle, Havsa Spor'u hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

Yeni başkan, kulübün altyapısına ve genç yeteneklere de önem vereceklerini vurgulayarak “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onların iyi bir eğitim ve spor ortamında yetişmesi için gerekli tüm çalışmaları yapacağız. Kulübümüzün uzun vadeli başarısı için bu çok önemli” ifadelerini kullandı.

Yönetim ekibiyle birlikte kısa vadede güçlü bir takım oluşturmayı ve uzun vadede ise sürdürülebilir başarılar elde etmeyi hedeflediklerini belirten Güven, “Her zaman Havsa Spor'un çıkarlarını ön planda tutarak, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz” diye konuştu.

Havsa Spor’un Yeni Yönetimi Şu Şekilde Oldu:

Asil Üyeler

1- Mehmet Güven – Başkan

2- Mesut Öztürk – 2. Başkan

3- Levent Serdaroğlu – Sayman

4- Eren Baş – Basın Sözcüsü

5- Olcay Gövez – Genel Kaptan

6- Ahmet Keleş – Genel Kaptan

7- Mehmet Malçek – Sekreter

Yedek Üyeler

1-Ahmet Şeker

2- Nazmi Bahar

3- Rahmi Diner

4- Hüseyin Ateş

5- Muharrem Çoban

6- Özgür Nizam

7- Ali Enginler

ERGİN SÖZER