“Havsa için birlikte başaracağız”

İYİ Parti Havsa İlçe Başkanlığı, seçim öncesi çalışmalarına devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2024 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2024 17:42

İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş liderliğinde, İYİ Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Ömer Sacit Sakarya ve Belediye Meclis üye adayları, Havsa Kaymakamı İsmail Hakkı Batı ile başladıkları ziyaretlere kurum ve esnafları gezerek devam ettiler.

İYİ Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Ömer Sacit Sakarya www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada, yerel yönetim anlayışlarının halkla iç içe bir yönetim olduğunu belirtti.

Ziyaretlerin ilçedeki seçmen nezdinde olumlu bir etki yarattığı ve partinin yerel seçimlerde başarılı olması için önemli bir adım olduğu belirten Sakarya açıklamasında şunlara yer verdi:

“Bugünkü ziyaretlerimize Havsa Kaymakamımız Sayın İsmail Hakkı Batı ile başladık. Kendisine misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz İYİ Parti olarak Havsa ilçemizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için yola çıktık. Halkımızın sorunlarını dinliyor, çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz. İlçe esnafımızın da desteğiyle, Havsa'yı adil, şeffaf ve etkili bir yönetimle buluşturacağız. Halkımızın güvenini boşa çıkarmayacağız. İlçemizin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz. Havsa için birlikte başaracağız.”

ERGİN SÖZER