Havsa Gönül Teli Korosu’ndan Unutulmaz Yıl Sonu Konseri

Havsa Kaymakamlığı, Havsa Belediyesi ve Havsa Halk Eğitimi Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen Havsa Gönül Teli Korosu Yıl Sonu Konseri yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 00:21
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 00:21

Havsa Kaymakamlığı, Havsa Belediyesi ve Havsa Halk Eğitimi Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen Havsa Gönül Teli Korosu Yıl Sonu Konseri Recep Özen Kırbahçesi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Konsere Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Konserden önce Hanımeli Ritim Grubu sahne alarak darbuka gösterisi yaptı. Gösteriden sonraki Konserde, Ne Çıkarsa Bahtımıza, Biliyorsun Bir Zamanlar, Leylaklar Dökülüp Güller Ağlasın, Bırakma Ellerimi, Ben De Özledim Ben De, Firuze, Mavi Boncuk, Benim Dünyam, Hangimiz Sevmedik, Aşk Kitabı, Gülüm Benim, Güldür Yüzümü, Bana Sor, Anlasana, İstanbul Sokakları, Kabus, Kahverengi Gözlerin, Çadırımın Üstüne, Kara Ali ve Mastika şarkıları seslendirildi. Birbirinden güzel şarkılara eşlik eden vatandaşlar, cep telefonlarıyla anı ölümsüzleştirdi.

“BENİM İÇİN BULUNDUĞUM ALANI GÜZELLEŞTİRMEK ÖNCELİKLİ”

Konserde Konuşan Havsa Halk Eğitimi Merkezi Türk Müziği Korosu ve Hanımeli Ritim Grubu eğitmeni Zehra Korucu, “Ben Kuzucu Köyü’ndenim. Havsa’da bunu yapmak çok değerli. Çünkü kendi memleketimde bir şeyler başarabilmek en önemlisi bu. Belki başka yerlere gidip bir şeyleri başarmak daha önemlidir ama benim için kendi bulunduğum alanı güzelleştirmek öncelikli. Ben bunu az da olsa başarabildiğimi düşünüyorum. Sizlere de bunu hissettirebilirsek ne mutlu” dedi.

KONSERDE 9/8’LİK SON

Birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği konserin sonunda 9/8’lik şarkılar çalındı. Şarkılara eşlik eden vatandaşlar sahnenin ortasına çıkarak dans etti. Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden’de vatandaşlarla birlikte sahnede oynamayı ihmal etmedi.

Program, Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden’in sahne alan ekibi tebrik etmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

MERT ERİŞKİN