Havsa'da Taekwondo Kursu Başlıyor

Havsa Kaymakamlığının öncülüğünde, Havsa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde çocuklara yönelik sportif faaliyetler kapsamında ücretsiz Taekwondo kursu açılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2024 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2024 15:00

Edirne’nin Havsa ilçesinde 1 Temmuz Pazartesi günü itibariyle başlayacak olan kurs, 7-14 yaş arası çocuklara hitap ediyor. Kursun hocalığını deneyimli Taekwondo Antrenörü Nuray Akgün yapacak.

Havsa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Savaş Kurtay www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Havsa’da çocuklara yönelik sportif faaliyetler çerçevesinde yeni bir Taekwondo kursu düzenliyoruz. Havsa ilçemizde 1 Temmuz'da başlayacak olan kurs, 7-14 yaş arasındaki çocuklarımıza hitap ediyor. Kursa katılmak isteyen ailelerin çocuklarıyla beraber Havsa Spor Salonu’na başvurarak kayıt yaptırmaları gerektiğini belirtmek isterim. Eğitimlerimiz, Havsa Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Taekwondo kursu ile birlikte çocuklarımızın spor yapma isteklerini artırmayı ve ilçemizde spor kültürünü yaygınlaştırmayı hedefliyoruz.”

ERGİN SÖZER