Havsa’da rehber öğretmenlerden öğrencilere seminer

Havsa’da Rehber Öğretmenler tarafından, ilçedeki tüm okullarda olduğu gibi Sokollu Mehmet Paşa İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine "Teknoloji, Tütün, Alkol, Madde Bağımlılığı ve Sağlıklı Yaşam" seminerleri verildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2023 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 17:01

Konu ile alakalı www.batiekspres.com haber sitesine açıklama yapan Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, genç nesillerin sağlıklı bir şekilde büyümelerini sağlamak adına bu tür seminerlerin düzenlendiğini belirtti. Fidan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Rehber öğretmenlerimiz, ilçemizdeki tüm okullarda öğrencilerimize modern yaşamın getirdiği zorluklar ve beraberinde gelen tehlikeler hakkında detaylı bilgiler verdi. Teknoloji kullanımının etkilerinden, tütün, alkol ve madde bağımlılığından korunma yollarına kadar pek çok konuya değinildi. Öğrencilerimizin bu konuları doğru anlamaları ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için bu tür etkinlikler büyük önem taşıyor. Eğitim camiası olarak, gençlerimizi bilinçli bireyler olarak yetiştirmek amacıyla çeşitli faaliyetlere devam edeceğiz.”

ERGİN SÖZER