Havsa’da Müdürler Kurulu Toplantısı gerçekleştirdi

Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri ile 2. Dönem Başı Müdürler Kurulu Toplantısı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 12:11

Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“İlçemizdeki eğitim kurumlarımızın daha verimli bir şekilde işleyebilmesi, öğrenci başarısını artırabilmek ve eğitim kalitesini yükseltebilmek adına düzenlediğimiz 2. Dönem Başı Müdürler Kurulu Toplantısı'nı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Okul Müdürlerimiz ile birlikte gerçekleştirdik. Bir araya gelerek önemli konuları ele aldık, sorunları değerlendirdik ve çözüm yolları üzerinde görüş alışverişinde bulunduk.

Amacımız, eğitim camiamızın birlik ve beraberlik içinde hareket ederek öğrencilerimize daha iyi bir eğitim sunabilmektir. Öğrenci başarısını artırmak, öğrencilerimizin potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Eğitimdeki gelişmeleri yakından takip ederek, öğrencilerimizi güçlü bireyler olarak yetiştirmek için çaba harcıyoruz. Bu toplantıda ortak hedeflerimiz doğrultusunda atılacak adımları belirleyerek, ilçemizin eğitim seviyesini daha da yükseltmeye yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz. İkinci dönemde de tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve müdürlerimize başarılar diliyorum”

ERGİN SÖZER