HAVSA’DA KORKUTAN PATLAMA

Havsa’da rahatsızlanan TIR sürücüsü hastaneye gitmek için aracını park etmek isterken yanlış manevra sonucu TIR aracının lastiği patladı. Yüksek patlama sesi mahalleliyi tedirgin etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2023 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2023 10:25
https://batiekspres.com/

Edirne’nin Havsa ilçesi Varoş Mahallesi Havsa Devlet Hastanesi önünde rahatsızlanan TIR şoförü yanlış manevra sonucu aracının tekerini patlattı. Tekerin patlaması sonucu duyulan yüksek patlama sesi mahalleliyi tedirgin etti. Olayda maddi zarar meydana geldi.

“NE YAPTIĞIMI BİLMİYORDUM”

Yanlış manevra sonucu kaldırıma çıktığını belirten TIR sürücüsü Tahir Uğurcan “Boğazım ağrıdığı için acil servise gidiyordum. Aracımı kaldırımın kenarına yanaştırmak istedim. Kabini yanaştırdım, dorseyi de yanaştırmak için manevra yapayım derken kaldırımın kenarına çarptım. Hastayım, bu yüzden ne yaptığımın farkında değildim. Lastik patladı, olan da oldu. Kısacası park edelim derken yanlış manevra sonucu böyle bir şey başımıza geldi. Kaldırıma çarptığım gibi lastik gümledi. Bu lastikler dubleks olduğu için 130-140 hava var o yüzden fazla ses çıktı” dedi.

MERT ERİŞKİN