Havsa’da karne töreni düzenlendi

Havsa’nın Abalar köyündeki ilk ve ortaokulda düzenlenen 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Karne Töreni, büyük bir coşku içinde gerçekleşti. Düzenlenen törene, Havsa Kaymakamı İsmail Hakkı Batı, Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan ve çeşitli protokol üyeleri katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2024 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2024 12:23

Edirne’nin Havsa ilçesine bağlı Abalar köyündeki ilk ve ortaokulda gerçekleştirilen törende, öğrencilere karneleri takdim edilirken, Havsa Kaymakamı İsmail Hakkı Batı ve Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, öğrencileri tebrik ettiler.

www.batiekspres.com haber sitesine açıklamada bulunan Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan şunları dile getirdi:

“2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Karne Törenimizi sayın Kaymakamımız İsmail Hakkı Batı öncülüğünde Abalar İlk-Ortaokulu'nda gerçekleştirdik. Öğrencilerimizi yarıyıl boyunca gösterdikleri gayret ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bu başarıların altında emeği geçen değerli öğretmenlerimize, okul idaresine ve değerli velilere de teşekkür etmek istiyorum. Öğrenci velilerimize de seslenmek istiyorum. Çocuklarınızın eğitim hayatındaki başarılarına gösterdiğiniz destek ve ilgi, onların daha güçlü bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayacaktır. Birlikte daha nice başarılı dönemlere ulaşacağımıza inancımız tam. Velilerimizden ricam, çocuklarımızın eğitimine duyduğunuz bu olumlu yaklaşımı sürdürmenizdir. Hep birlikte, daha aydınlık yarınlar için çocuklarımızın elinden tutmaya devam edelim. Öğrencilerimize güzel bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyorum.”

ERGİN SÖZER