Havsa’da gül ve fidanlar toprakla buluştu

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Gül 100 Fidan sloganı ile etkinlik gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2023 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2023 16:39

Edirne’den gelen Filiz Okulları öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte Trakya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencileri, akademik ve idari personeli de yer aldı. Etkinlikte 100 gül fidanı ekildi.

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan şunları dile getirdi:

“Meslek Yüksekokulumuzun bahçesinin 2020 yılında başlattığımız yeşillendirme ve düzenlenme çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına 100 gül ve 100 fidan sloganı ile yeni bir ağaçlandırma çalışması başlattık. Bu etkinliğimize Filiz Okulları da katılarak bize destek verdiler. Etkinliğimizi 22 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirmeyi planlıyorduk. Ancak bu tarihte yağış ihtimali olduğu için etkinliğimizi bir gün önceden gerçekleştirmek zorunda kaldık.  Filiz Okulları öğrencileri ve öğretmenleri ile Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri, akademik ve idari personelinin katılımı ile bahçemize gül ve ağaç fidanlarını diktik. Farklı renk ve türlerden peyzaj gülleri, çam, leylandi ve sedir fidanları bahçemizde yerlerini aldılar. Bu anlamlı etkinliğe estek veren herkese teşekkür ederim.”

ERGİN SÖZER