Havsa’da Doğalgaz Çalışmaları Haftaya Başlıyor

Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, yapımı yarım kalan doğalgaz altyapı çalışmaları ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2024 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2024 17:23

Edirne’nin Havsa ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Özden, Trakya bölgesi GAZDAŞ şirketinin alt yüklenicisi olan Seyidoğlu İnşaat firması yöneticilerinin belediyeyi ziyaret ederek, yarım kalan boru hattı kazım ve döşeme işlerini üstlendiklerini ve çalışmalarına önümüzdeki hafta başlayacaklarını bildirdiklerini belirtti.

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Başkan Özden açıklamasında “İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi, Hacı Gazi Mahallesi ve Varoş Mahallesi'nde planlanan doğalgaz döşeme işlemleri, halkımızın uzun zamandır beklediği bir hizmettir. Seyidoğlu İnşaat firması yöneticileri, bu projeyi devraldıklarını ve önümüzdeki hafta kazı çalışmalarına başlayabileceklerini ilettiler. Biz de belediye olarak bu çalışmaları yakından takip edeceğiz” dedi.

Özden, doğalgaz altyapısının ilçenin gelişimi için büyük bir adım olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Doğalgaz döşeme planlarını, mahallelerimizdeki ihtiyaçları dikkate alarak tekrar revize ettik. Amacımız, kış aylarına girmeden önce tüm çalışmaları tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmaktır. Bu çalışmalar sayesinde, ilçemizdeki vatandaşlarımız kışı daha rahat ve konforlu geçirebilecekler. İlçemiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

ERGİN SÖZER