Havsa’da ‘Bir Kahvenizi İçeriz’ ziyaretleri devam ediyor

Havsa Kaymakamı İsmail Hakkı Batı ve Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, “Bir Kahvenizi içeriz” projesi kapsamında veli ziyaretlerine devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2023 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2023 16:58

Edirne Valiliği tarafından başlatılan “Bir Kahvenizi içeriz” projesi kapsamında Havsa Kaymakamı İsmail Hakkı Batı ve Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan veli ziyaretlerine devam ediyor.

Ziyaretlerle ilgili ‘www.batiekspres.com’ haber sitesine açıklamada bulunan Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, zziyaretlerde aileler ile daha sıkı bağ kurarak, iletişim kanallarını güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Fidan, proje kapsamında gerçekleştirdiklerini veli ziyaretlerinin, önemli bir sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirildiğini belirterek; “Havsa Kaymakamımız Sayın İsmail Hakkı Batı ile birlikte veli ziyaretleri sırasında, öğrencilerimizin aileleriyle bir araya gelerek onların görüşlerini dinliyor, sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. Eğitim-öğretim sürecinde ailelerin desteği büyük önem taşımaktadır ve bu projenin amacı, bu destek ve işbirliğini daha da güçlendirmektir. Velilerimizin görüş ve önerilerini dikkate alarak, eğitim kalitesini artırmak ve öğrencilerimizin daha iyi bir gelecek için en iyi eğitimi almasını sağlamak amacındayız. Ayrıca, bu ziyaretlerle ailelerle daha sıkı bir bağ kurarak, iletişim kanallarını güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bizi güler yüzleriyle evlerine misafir eden velilerimize teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

ERGİN SÖZER