Havsa canlı hayvan pazarı için ilk kazma bu ay vuruluyor

Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan, Havsa belediyesi canlı hayvan pazarı için ihalenin yapıldığını ve ilk kazmayı bu ay vuracaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2024 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2024 18:01

Edirne Belediye Başkanı Aydın Balkan, açılması 1870 yılına dayanan ve bölgenin en büyük hayvan pazarını yeni yerinde her şeyi ile tamamını yenileyecek proje için ilk kazmayı bu ay vuracaklarını duyurdu. Balkan, www.batıekspres.com’a yaptığı açıklamada bu yaz Havsa Belediyesi Yeni Canlı Hayvan Pazarını yeni yerinde ve yeni modern haliyle hizmete sunacaklarını temenni ettiğini söyledi.

“İHALEMİZİ YAPTIK VE ŞİMDİ KOLLARIMIZI SIVIYORUZ”

Çalışmalara bu ay başlayacaklarını belirten Balkan; “İlçemizin markası haline gelmiş ve bölgenin en büyük hayvan pazarı olan Canlı Hayvan Pazarı'nı yeni ve modern bir şekilde yenileyecek olan projeyi hayata geçiriyoruz. İlk kazmayı bu ay vurarak projemize başlıyoruz. 1870 yılında açılan pazar, yeni yerinde tamamen yenilenecek ve modern bir hale getirilecek. Edirne İl Özel İdaresi ile yaptığımız proje ortaklığında ihalemizi yaptık ve şimdi kollarımızı sıvıyoruz. İnşallah bu yaz Havsa Belediyesi, Yeni Canlı Hayvan Pazarını yeni yerinde ve modern haliyle İlçemizin ve hayvancılığımızın hizmetine sunmuş olacağız. Bu projeyi hayata geçirecek olmanın verdiği mutluluğu sizlerle paylaşıyoruz” diye konuştu.

HİLAL PEKER