Hamdi Sedefçi yarın sahalara iniyor

İYİ Parti’den Edirne Belediye Başkan aday adayı olan Hamdi Sedefçi, yarın itibariyle saha çalışmalarına başlıyor. Sedefçi, “Partim uygun görür de aday olursam o zaman resmen çalışmalara başlayacağız. Şimdi altyapı çalışması yapma düşüncesindeyiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2024 22:21
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2024 22:21

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti’den Edirne Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Hamdi Sedefçi, yarın itibariyle saha çalışmalarına başlıyor. Adaylık için parti yöneticilerinin takdirini beklediğini, şimdiki çalışmaların bir ön çalışma, altyapı çalışması olacağını söyleyen Sedefçi; “Aday adaylığımı açıkladıktan sonra gelen tepkilerin hepsi olumlu. Şimdiye kadar olumsuz bir tepkiyle karşılaşmadım” dedi.

Yarın sanayi çarşısında esnaf gezisiyle başlamayı düşündüğünü, esnafa bir “merhaba” demek, aday adayı olduğunu iletmek için çalışacağını söyleyen Sedefçi; “Perşembe akşamı da Çavuşbey Mahallesi, Yıldırım gibi birkaç mahallede kahve sohbetleri yapmayı planlıyorum. Sayın Genel Başkanımız, parti yöneticilerimiz, il ve ilçe yönetimlerimiz, milletvekilimiz uygun görür de aday olursak o zaman resmen çalışmalara başlayacağız. Şu ana bir altyapı çalışması yapma düşüncesindeyiz. Tepkiler şimdiye kadar olumlu karşılandı. Olumsuz bir tepkiyle karşılaşmadım. Ben genel seçimlerde de çalışmalara katıldım. 24 mahalleyi gezdim. Oradaki insanların bana karşı tavırları çok saygıdeğer, çok sempatikti. Sonuçta insanların 10 yıllık belediye yönetiminden memnun olmadığını, hizmette eksik bırakıldığını, benim dönemlerim arandığının ifadesini halktan aldım ve ondan dolayı da aday adayı oldum. Takdir Edirne halkınındır” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK