GÜNEŞ LEKESİNE DOĞAL ÇÖZÜM

Edirne’de aktar Gökhan Baraz havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlarda oluşan güneş lekelerine önemli tavsiyelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2023 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2023 10:06
https://batiekspres.com/

Edirne’de aktar Gökhan Baraz güneş ışınlarından korunma yolları hakkında bilgi verdi “Günde 2-3 defa güneş koruyucu krem sürmeleri gerekli” dedi.

“GÜNEŞ KREMİNİ YANINIZA ALIN”

Havaların birdenbire çok fazla ısınmasından dolayı, güneş ışınlarının dik gelmesi ve yakınlaşmasından dolayı sıcaklarda insanların yüzlerinde güneş lekeleri oluşmaya başladı. Tavsiyemiz en az 50 güneş koruma faktörü olan güneş koruyucu krem sürmeleri gerekli. Terledikten sonra tekrardan sürmesi lazım, günde 2-3 defa sürmelerini tavsiye ediyoruz. Sabah evden çıkarken sürülecek anti-age özellikli 50 faktör korumalı, içinde üzüm çekirdeklerinin olduğu güzel çeşitli kremler sürülmesi gerekli. Güneş kremini vatandaşlarımız mutlaka yanlarında taşısınlar, terledikten sonra yüzlerinde bir akma veya kuruma olduysa tekrardan sürmesi gerekiyor. Sürekli yenilemesi gerekli, güneşten korunmanın en güzel yolu bu. Bu kremler bazı yerlerde ham maddesinden dolayı absürt fiyata satılıyor, ama bizim aktarlarda satılan ürünler biraz daha uygun ama kalite olarak üst düzey olduğunu söyleye bilirim” dedi.

MERT ERİŞKİN